Održana izvještajna konvencija dugoselskog SDP-a

Aktualno 29. travnja 2015

Gradska organizacija SDP-a Dugo Selo održala je 27.4.2015 u gradskoj vijećnici u Dugom Selu izvještajnu konvenciju.

Predsjednik dugoselskog SDP-a Aleš Vokurka otvorio je konvenciju, pozdravio sve prisutne članove konvencije, goste i predstavnike medija, nakon čeka je uslijedilo sviranje himne.

Dnevni red konvencije usvojem je jednoglasno, kao i poslovnik o radu konvencije, a izabrano je i radno predsjedništvo konvencije (Boris Mahač, Sofija Štefanac-Klobučar, Jasminka Kokot-Bambić), koje je nastavilo voditi konvenciju. U skladu s poslovnikom, izabrana je i verfikacijska komisija (Božidar Jakopović, Željko Pintar, Marijan Krivec), te zapišničar i dva ovjerovitelja zapisnika.

Nakon toga, gosti su se obratili konvenciji: Branimir Katalenac, koordinator 2. izborne jedinice i načelnik općine Dubrava, te Ines Kovačević, predsjednica OO SDP Brckovljani.

Izvještaj o radu GO SDP-a Dugo Selo podnio je Aleš Vokurka. Izvještaj o radu vijećnika u gradskom vijeću Dugog Sela podnijela je Jasminka Kokot-Bambić.

Podneseni su i izvještaji o radu foruma: za Forum mladih Darijan Levak, za Forum žena Sofija Štefanac-Klobučar, te za Forum seniora Marijan Krivec.

Konvencija je završena uz domjenak.